Werken bij Rotor

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Krijg jij energie als je werkt in een internationale organisatie én heb je affiniteit met techniek? Wellicht is Rotor dan jouw nieuwe werkgever. Benieuwd naar wat Rotor voor jou kan betekenen? Kijk dan bij de actuele vacatures of neem contact op met TwenteXL voor meer informatie!

Rotor B.V.

Geen motor zonder Rotor!

Dit is de slogan waarmee wij ons al sinds jaar en dag op de markt profileren.

Vanuit onze locatie in Eibergen, werken we met een hechte en toegewijde groep mensen, die door goede samenwerking wil voorzien in de behoeftes van onze klanten. Het gaat hier niet alleen om het op tijd de deur uit krijgen van orders, maar om het zijn van een betrouwbare partner in alle opzichten. Hierbij zijn hoge kwaliteit, stiptheid en korte levertijden kenmerken voor Rotor.

www.rotor.nl 

Actuele vacatures

Bij Rotor is altijd ruimte voor nieuwe collega’s die het team willen versterken. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Kijk dan direct naar de actuele vacatures!

Naar de actuele vacatures!

Meer informatie?

Ben je enthousiast over Rotor of heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Rob Beuker van TwenteXL en krijg antwoord op al je vragen! Rob zal vervolgens, in overleg met Christine Thus (HR Specialist van Rotor), een vervolg
inplannen.

Naar contactpagina!